Locatie

Buitengoed Heiloo is onderdeel van de Oostflank in gebiedsontwikkeling Zandzoom en bevindt zich tussen de Lagelaan, de Kennemerstraatweg en de Oosterzijweg. Een rustige locatie, met alle voorzieningen op fietsafstand.

Prachtig gelegen tussen bos en duin

Heiloo is een mooi dorp, met maar liefst twee winkelharten en gezellige horeca met leuke terrassen. Met prachtige herenhuizen, landgoederen en knusse huizen in het centrum. En met bijzondere panden, zoals het filmische openluchtbad dat regelmatig filmploegen trekt voor opnames. Of de Cultuurkoepel met zijn indrukwekkende grote zaal met glas-in-lood-ramen, waar je luistert naar de mooiste concerten.  Zin in wat meer reuring? Alkmaar is maar twintig minuutjes fietsen. En heel gezellige stad met een prachtige, oude binnenstad, kleine boetiekwinkeltjes, musea en vele, vele terrassen en restaurants. En natuurlijk is Heiloo dicht bij het strand. Even uitwaaien? Dat kun je nu iedere dag. Even stevig doortrappen en je bent er.

Prachtig gelegen tussen bos en duin

Bereikbaarheid

Het centrum van Heiloo met al zijn voorzieningen ligt op 5 minuten fietsen van Buitengoed. De fietspaden zijn goed onderhouden en uitnodigend. Station Heiloo is 7 minuten fietsen. Binnen 20 minuten ben je op het strand in Egmond aan Zee en met een half uurtje sta je op Amsterdam CS. In een kwartier ben je in de binnenstad van Alkmaar. Er is een bushalte aan de rand van de wijk die je zo naar het centrum brengt. De treinverbinding richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam is goed te noemen. Een directe aansluiting op de A9 wordt in de toekomst gerealiseerd.

Bereikbaarheid

Ligging

Station Heiloo

7 minuten fietsen

Egmond aan Zee

20 minuten fietsen

Amsterdam CS

20 minuten met de trein

Centrum Alkmaar

20 minuten fietsen

Voorzieningen

Buitengoed bevindt zich op vijf minuten lopen van de Golf & Countryclub Heiloo, hoe bijzonder is dat! Daarnaast zijn er nog vele andere sportvoorzieningen binnen handbereik. Hetzelfde geldt voor de lagere scholen in de omgeving.

Voorzieningen

Locatie