Het plan

Buitengoed bestaat uit circa 75 eengezinswoningen, variërend van compactere tussenwoningen tot ruime, vrijstaande woningen op fraaie kavels. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de eerste woningen in het voorjaar in verkoop te brengen. Ben je net zo enthousiast als wij? Meld je aan en blijf automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meld je hier aan, de presale komt eraan!

Aanmelden

Buitengoed in de nieuwe wijk Zandzoom in Heiloo

Buitengoed ligt in het oostelijke deel van de nieuwe wijk Zandzoom in Heiloo. Buitengoed is de eerste ontwikkeling, daarna worden in de omgeving nog drie andere nieuwe buurten gebouwd. Met zijn linten, dwarslanen, velden, buurtschapjes, buitens en erven worden het mooie, gezellige, dorpse buurten. Buitengoed bestaat uit circa 75 eengezinswoningen, variërend van compactere tussenwoningen tot ruime, vrijstaande woningen op fraaie kavels. Daarnaast is er een hoofdgebouw met vier royale appartementen en een riant penthouse. Ook komen er achttien startersappartementen, verdeeld over twee blokjes. Het gevarieerde woningaanbod maakt dat er een gemêleerde community kan ontstaan, van starters, gezinnen, oudere stellen en singles. De woningen hebben geweldig vrij uitzicht op het land rondom. Ze zijn modern, maar hebben een natuurlijke uitstraling die past bij de omgeving. De woningen worden gefaseerd verkocht.

Lees meer over de woningen
Buitengoed in de nieuwe wijk Zandzoom in Heiloo

Wonen in het bos, op het landgoed of langs het Lint?

Buitengoed omvat de onderdelen Linten en Buitens. De woningen die aan de Oosterzijweg komen, maken deel uit van de lintbebouwing. Het hoofdgebouw met bijgebouwen en de overige woningen in het project vormen samen het Buiten. De eerste verkavelingsstudies zijn achter de rug en het ontwerpteam is volop bezig met het uitwerken van de diverse woningtypen, verdeeld over boswoningen in het Buiten en Lintwoningen met een geweldig vrij uitzicht en tuinen op het westen. We laten je graag de eerste schetsontwerpen zien. Prijsindicaties volgen in het nieuwe jaar. Meer weten over de planning?

Bekijk de planning
Wonen in het bos, op het landgoed of langs het Lint?

Sneak preview

De architect aan het woord

We hebben Bas Heitkamp, architect bij EVE, een aantal vragen gesteld voor het werken aan Buitengoed.

Lees meer!