Het plan

Buitengoed bestaat uit circa 70 eengezinswoningen, variërend van compactere tussenwoningen tot ruime, vrijstaande woningen op fraaie kavels. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de eerste woningen in het voorjaar in verkoop te brengen. Ben je net zo enthousiast als wij? Meld je aan en blijf automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen.

Buitengoed in Zandzoom Heiloo

Buitengoed ligt in het oostelijke deel van de nieuwe wijk Zandzoom in Heiloo. Buitengoed is de eerste ontwikkeling, daarna worden in de omgeving nog drie andere nieuwe buurten gebouwd. Met zijn linten, dwarslanen, velden, buurtschapjes, buitens en erven worden het mooie, gezellige, dorpse buurten. 

Het gevarieerde woningaanbod maakt dat er een gemêleerde community kan ontstaan van starters, gezinnen, oudere stellen en singles. De woningen hebben geweldig vrij uitzicht op het land rondom. Ze zijn modern, maar hebben een natuurlijke uitstraling die past bij de omgeving. De tweekappers en vrijstaande woningen lenen zich uitstekend om rustig thuis te werken, terwijl je buiten de kinderen ziet spelen. Heerlijk toch? 

Nieuwsgierig geworden? Klik op de link voor meer informatie.

De woningen

Sneak preview

Wonen in het bos, op het landgoed of langs het Lint?

Buitengoed omvat de onderdelen Linten en Buitens. De woningen die aan de Oosterzijweg komen, maken deel uit van de lintbebouwing. Het hoofdgebouw met bijgebouwen en de overige woningen in het project vormen samen het Buiten. Prijsindicaties volgen later dit voorjaar. Meer weten over de planning?

Bekijk de planning
Wonen in het bos, op het landgoed of langs het Lint?

De architect aan het woord

We hebben Bas Heitkamp, architect bij EVE, een aantal vragen gesteld voor het werken aan Buitengoed.

Lees meer!
WIL JE DE PRE-SALE NIET MISSEN? Aanmelden