Het plan

In september 2021 heeft de Raad van State het bestemmingsplan Zandzoom 2019 vernietigd. Alle betrokkenen zijn in overleg over de te nemen stappen om te komen tot de realisatie van de ruim 1200 woningen in dit plan, waaronder Buitengoed. Middels de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.

Buitengoed in Zandzoom Heiloo

Buitengoed ligt in het oostelijke deel van de nieuwe wijk Zandzoom in Heiloo. Buitengoed is de eerste ontwikkeling, daarna worden in de omgeving nog drie andere nieuwe buurten gebouwd. Met zijn linten, dwarslanen, velden, buurtschapjes, buitens en erven worden het mooie, gezellige, dorpse buurten. 

Het gevarieerde woningaanbod maakt dat er een gemêleerde community kan ontstaan van starters, gezinnen, oudere stellen en singles. De woningen hebben geweldig vrij uitzicht op het land rondom. Ze zijn modern, maar hebben een natuurlijke uitstraling die past bij de omgeving. De tweekappers en vrijstaande woningen lenen zich uitstekend om rustig thuis te werken, terwijl je buiten de kinderen ziet spelen. Heerlijk toch? 

Nieuwsgierig geworden? Klik op de link voor meer informatie.

Wonen in Buitengoed

De architect aan het woord

We hebben Bas Heitkamp, architect bij EVE, een aantal vragen gesteld over het werken aan Buitengoed. Hier lees je hoe hij het ervaren heeft.

De architect aan het woord