Wonen tussen duin en bos

Welkom bij Buitengoed. Een woonwijk met startersappartementen, bereikbare koopwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw bestemmingsplan. Wil je op de hoogte gehouden worden over de voortgang? Meld je dan aan als belangstellende.
Scroll

Het bestemmingsplan wordt komend voorjaar in procedure gebracht.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in dit gebied? Maak alvast een persoonlijk account aan, zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in Buitengoed. 

NIETS MISSEN OVER BUITENGOED ⟹ REGISTREREN

Sfeervol wonen op een landgoed

Buitengoed Heiloo is een mooie buurt in de nieuwe wijk Zandzoom in Heiloo. Je woont tussen bos en duin op een prachtig landgoed. Het statige hoofdgebouw met appartementen staat stijlvol midden in een park met fraaie woningen eromheen, een symmetrisch ensemble zoals de bijgebouwen in vroeger tijden. Op de buitenrand van het park staan stoere bosvilla's, speelser van opzet met spitse kappen Langs Het Lint aan de oostkant van Buitengoed staan mooie bakstenen gezinswoningen in een traditionelere stijl. Zo is Buitengoed een frisgroene, gevarieerde woonbuurt.

Meer weten over Buitengoed?
Sfeervol wonen op een landgoed

Heerlijk buiten

Een buiten! Dat was vroeger een huis buiten de stad om even tot rust te komen. In Buitengoed is het je dagelijkse woonomgeving. Elke dag buiten. Wie wel eens in een duingebied wandelt of fietst, kent de bijzonder geur, de eigen identiteit van dit bijzondere natuurlandschap met de afwisseling van naald- en loofbomen, zand, zee, helmgras, wind. In Buitengoed snuif je die sfeer dagelijks op. Niet alleen in de natuur, maar ook in je woning zelf. Gemaakt van duurzame en onderhoudsarme materialen als hout en baksteen, met de prachtige kleuren van de omgeving, licht als het zand, naturel als het hout, of juist aardetinten met donker gebeitste gevelpanelen. Een ontspannen leefomgeving.

Bekijk de ligging
Heerlijk buiten

Alles dichtbij in Heiloo

Buitengoed ligt aan de rand van het mooie Heiloo, waar je voor al je dagelijkse boodschappen terecht kunt. Vijf minuten fietsen en je bent in het centrum. Er zijn gezellige winkels en een prettige, uitgebreide markt. Er zijn meerdere basisscholen en kinderopvang en ook om te sporten hoef je niet ver. Natuurlijk kun je er fantastisch fietsen en wandelen en op je weg vind je regelmatig een fijn terras in het bos op met uitzicht over de weilanden.

Alles dichtbij in Heiloo