THUIS de Showroom

Bij THUIS – de showroom richt je jouw nieuwe huis helemaal naar jouw smaak in. Wie een nieuwbouwhuis koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis inclusief luxe keuken en comfortabele badkamer. Zelfs voor een fijne vloer, sfeervolle wanden, raamdecoratie of een kast op maat kun je bij ons terecht. Bij THUIS komt alles samen. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco af te nemen.

Keukens

Bij THUIS is veel mogelijk om jouw droomkeuken te realiseren. Deze keuken is al opgenomen in de V.O.N. prijs en het ontwerp is afgestemd op de keukenruimte van het huis. De brochure en specificaties met betrekking tot de keukens is beschikbaar in september 2021.

Keukens

Sanitair

THUIS biedt alleen de beste merken en sanitair van hoogwaardige kwaliteit. We hebben alvast een badkamerontwerp voor jouw woning uitgewerkt. Deze badkamer zit in de V.O.N. prijs en het ontwerp is afgestemd op de badkamerruimte van het huis. De specificaties van de badkamer vind je in de brochure Your Lifestyle, Your Home, die in september beschikbaar is.

Sanitair

Een dag bij THUIS

Het team van THUIS kijkt er naar uit om je binnenkort te mogen ontvangen om samen jouw droomhuis te realiseren.

Thuis Stappen V2

Meer weten over THUIS?

Bekijk de website

Hoe kom je bij THUIS de showroom?

De koffie staat klaar!

Als koper van een nieuwbouwwoning van Dura Vermeer word je uitgenodigd door THUIS om een bezoek te komen brengen aan onze nieuwe showroom in Utrecht. 

Hertogswetering 157
3543 AS Utrecht
info@thuis-deshowroom.nl
06-53599895