Buitengoed

Buitengoed bestaat uit circa 75 woningen, variërend van tussenwoningen tot vrijstaande woningen op een fraaie kavel en een hoofdgebouw met vijf heerlijke appartementen, waaronder een prachtig penthouse. Wil je op de hoogte gehouden worden over dit nieuwbouwproject? Meld je dan nu aan als geïnteresseerde.

Het plan

Buitengoed omvat de onderdelen Linten en Buitens. De woningen die aan de Oosterzijweg komen, maken deel uit van de lintbebouwing. Het hoofdgebouw met bijgebouwen en de overige woningen in het project vormen samen het Buiten. De eerste verkavelingsstudies zijn achter de rug en het ontwerpteam is volop bezig met het uitwerken van de diverse woningtypen, verdeeld over boswoningen in het Buiten en lintwoningen met een geweldig vrij uitzicht en tuinen op het westen.

Het plan

De eerste schetsen

Planning

We nodigen je van harte uit om meer te lezen over Buitengoed en de omgeving. Word je net zo enthousiast als wij? Meld je dan aan als belangstellende. De komende tijd werken we de plannen verder uit en daar houden we je natuurlijk graag van op de hoogte. Uiteraard hoor je het ook als eerste wanneer de verkoop start. Als alles voorspoedig verloopt, is de planning ongeveer als volgt:

01

Voorbereiding omgevingsvergunning

Q2 2020

Huidige fase

02

Voorbereiding start verkoop

Q2 | Q3 2020

03

Start verkoop

Q4 2020